Tips

Den komplette guide til gyngevugger og fordelene ved babygynge

Den komplette guide til gyngevugger og fordelene ved babygynge

Hvad er rocking?

Rock-a-bye skat! Rocking er den blide og beroligende bevægelse af en vugge. Det er en naturlig måde at berolige og berolige din baby på.

Fordele ved at rocke:

Der er mange fordele ved at rocke din baby, såsom:

-Bevægelsen kan hjælpe på fordøjelsesproblemer

-Det kan også hjælpe mod kolik eller refluks

-Det kan også hjælpe dig med at få lidt søvn

Sådan rocker du din baby:

Rock din baby i oprejst stilling og brug blide bevægelser. Du bør kunne se deres hoved, bryst og mave, når du holder dem.

Fordelene ved babygyngevugger

Slynge babysøvn er en ny måde at sove på for din baby. Det har vist sig, at babyer, der er vugget i en slynge eller svinget i en vugge, sover bedre og dybere end dem, der bliver lagt ned på ryggen på jorden eller i en vugge.

Denne sektion vil tale om fordelene ved vuggende vugger, og hvad det kan gøre for din baby.

Fordelene ved babygynge vugger:

– Babyer kan vugges blidt i søvn, hvilket er beroligende for dem

– Det hjælper på kolik og beroliger babyer, når de skal græde

– Babyer får plads nok til at bevæge sig rundt og strække sig ud, når de falder i søvn

– Slyngen eller vuggen er tæt nok på, at du kan høre dem trække vejret, hvilket giver dig ro i sindet

Sådan vælger du den bedste gynge til din baby

En slynge er et stof, der går på tværs af din ryg og over en af dine skuldre, med en rem, der går rundt om den anden skulder. Det kaldes også en bæresele eller en baby bæresele.

Her finder du mere information om slyngevugge.

Der findes mange forskellige typer sejl på markedet, og det kan være svært at vælge, hvilken der passer bedst til dig og din baby.

Nogle sejl er lavet specielt til nyfødte, mens andre er bedre egnede til ældre babyer, der kan sidde op selv. Nogle sejl har specifikke funktioner såsom åndbart mesh eller lommer til at opbevare bleer, servietter eller andre genstande.

Det første du skal overveje, når du skal vælge sejl, er hvad du skal bruge det til – hvor gammel er din baby? Hvad vil du bruge det til? Skal det være let? Vil du have noget, der kan bruges på flere måder?

Forskellige typer vuggegynger og hvordan de fungerer

Hvis du leder efter en sikker og behagelig måde at få din baby til at sove på, er den bedste mulighed en vuggegynge. Disse gynger fungerer ved forsigtigt at vippe din baby frem og tilbage eller fra side til side. De er designet til at efterligne bevægelserne ved at være i livmoderen.

Der er to hovedtyper af vuggegynger – stationære og mobile. Den stationære type fastgøres til en fast genstand som en væg eller loft. Mobile gynger kan derimod med lethed flyttes fra rum til rum.

De bedste mærker af gyngevugger og hvor du kan købe dem

En gyngestol er en type stol, der vipper frem og tilbage, men er generelt mere behagelig, fordi den har et bredere sæde og kan vippes i et langsommere tempo.

Rockers bruges typisk i vuggestuer til at ryste babyer til at sove. De bedste mærker af gyngestole er dem, der er blevet testet for sikkerhed og holdbarhed. Du bør kigge efter mærkerne med gode anmeldelser og sørge for at købe fra forhandlere, der tillader returnering eller ombytning, hvis du ikke er tilfreds med dit køb.

Sørg for at vælge den rigtige gynge til din babys behov

Gynger er en fantastisk måde at berolige din baby og hjælpe dem med at sove. De kommer i forskellige stilarter og størrelser, så det er vigtigt at sørge for, at du vælger den rigtige til din babys behov.

Gyngevuggen er en god mulighed for babyer, der endnu ikke er i stand til at holde hovedet op af sig selv. Denne gyngestil har en flad overflade, der kan bruges som puslebord og vil være behagelig for din baby.

Den bærbare gynge er fantastisk, hvis du vil tage gyngen med dig, når du går ud af huset. Den er let, lille og kan nemt foldes sammen til en taske. Ulempen ved denne type gynge er, at den ikke har nogen ekstra funktioner som en automatisk gyngebevægelse eller lyde til at berolige baby.

Registreringsnummer DK 374 077 39