Tips

De bedste yogamåtter til alle dine behov! Sådan vælger du den rigtige.

De bedste yogamåtter til alle dine behov! Sådan vælger du den rigtige.

Der er mange grunde til, at folk laver yoga. Nogle gør det for de fysiske fordele, nogle for de mentale fordele, og nogle for begge dele. Uanset din grund, har du brug for en god måtte at øve dig på.

Der findes mange forskellige typer yogamåtter på markedet, men de har alle én ting til fælles: de skal være behagelige og holdbare. De bedste er lavet af naturlige materialer som bomuld eller gummi uden nogen syntetiske materialer som PVC eller polyester.

Nogle yogamåtter har en klæbrig overflade, så du ikke glider rundt under dine stillinger, og andre har en skridsikker overflade, så du kan slappe af i savasana uden at bekymre dig om at glide af din måtte.

Nogle måtter kommer med stropper for at holde dem sammenrullede, når de ikke er i brug, mens andre kommer med håndtag, der gør det nemt

Hvad er de forskellige typer yogamåtter?

Yogamåtter er specielt designet til at give komfort og støtte til folk, der laver yoga.

Der findes mange forskellige typer yogamåtter. Nogle af de mest almindelige omfatter:

– Yogamåtter med gummibagside

– Yogamåtter med PVC bagside

– Yogamåtter med bagside af naturgummi

– Yogamåtter lavet af genbrugsmaterialer

Hvilken type yogamåtte skal jeg vælge?

Den type yogamåtte, du vælger, afhænger af dine behov. Hvis du leder efter en måtte, der kan tilbyde et godt greb, så skal du vælge en klæbrig måtte.

Hvis du leder efter en måtte, der giver bedre dæmpning og komfort, så er det bedst at gå med en tykkere måtte. Hvis du leder efter noget let og nemt at have med rundt, så er det bedst at gå med en yin yoga foldbar måtte.

8 grunde til, hvorfor en yogamåtte sparer dig penge over tid

1. En yogamåtte vil spare dig penge på et fitnessmedlemskab.

2. Du kan tage din yogamåtte med til kontoret og lave nogle stræk ved dit skrivebord.

3. Du kan tage din yogamåtte med på tur og hygge dig på hotelværelset eller hostellet.

4. Yogamåtter er nemme at rengøre og vedligeholde, i modsætning til andet træningsudstyr, der kræver dyr vedligeholdelse.

5. En yogamåtte af god kvalitet holder i årevis, selvom den fra tid til anden bliver våd eller snavset – hvilket er uundgåeligt, når du øver dig i den virkelige verden!

6. Yogamåtter er lette, så de vil ikke tilføre meget vægt til din tilladte bagage til fly eller togrejser med begrænset bagageplads!

7. Yogamåtter er relativt

Hvad er den bedste måde at pleje din yogamåtte på?

Yoga er en fantastisk måde at lindre stress på, men det er også vigtigt at passe på din måtte.

Yogamåtter kan være dyre, og nogle mennesker tager sig ikke af dem, som de burde. Nedenfor er nogle tips til, hvordan du kan pleje din yogamåtte og sørge for, at den holder så længe som muligt.

– Brug et yogamåttehåndklæde eller et stykke tæppe til at tørre sveden af din måtte efter hver brug. Dette vil forhindre måtten i at lugte for dårligt eller blive muggen.

– Opbevar yogamåtten et sted med god luftcirkulation, så den ikke bliver for varm og svedig inden næste brug.

– Rengør ydersiden af yogamåtten med sæbe og vand med nogle måneders mellemrum, så der ikke samler sig snavs på den.

Vigtig information og tips til yogier overalt!

Yoga er en praksis, der har eksisteret i tusinder af år. Det er blevet mere populært i de senere år, men der er stadig mange mennesker, der ikke ved, hvad det er.

Dette afsnit vil give nogle oplysninger om yoga og give tips til dem, der er interesseret i at komme i gang med praksis.

Registreringsnummer DK 374 077 39