Tips

NFL uge 1 resuméer og højdepunkter

NFL uge 1 resuméer og højdepunkter

I denne uge startede NFL med en komplet liste af spil. Der var nogle fantastiske spil og højdepunkter, der gjorde denne åbningsweekend til en af de mest spændende i nyere tid.

Højdepunkterne inkluderede et par forstyrrelser, hvor Jaguars slog Patriots og Titans slog Dolphins. Der var også nogle fantastiske individuelle præstationer, som da Dak Prescott kastede for tre touchdowns i sin første kamp som Dallas Cowboy, og da Tyreek Hill blot blev den anden spiller nogensinde til at score på en 80-yard punt-retur, 60-yard-modtagelse, 50 -yardfangst og 20-yard løb alt sammen i ét spil.

Jacksonville Jaguars havde en fantastisk dag i søndags, da de slog Tom Brady og Patriots på deres eget græs. Blake Bortles kastede i 300 yards og tre touchdowns, mens TJ

NFL-sæsonen er officielt i gang med spændende Preseason Action

NFL Preseason er i gang, og det er tid for fans til at blive begejstrede for den kommende sæson.

NFL preseason er officielt i gang, og det er tid for fans til at blive begejstrede for den kommende fodboldsæson. Preseason-aktionen har været intens med spillere, der kæmper om en plads på deres respektive holds liste.

Cleveland Browns, som kommer efter en 0-16-kampagne i 2017, har været et af de mest omtalte hold takket være deres quarterback-konkurrence mellem Tyrod Taylor, Baker Mayfield og Drew Stanton.

Ud over det har der været nogle flotte individuelle præstationer fra unge spillere som Saquon Barkley med New York Giants og Sam Darnold med New York Jets.

Atlanta Falcons vs Philadelphia Eagles – Opsummering og højdepunkter

Atlanta Falcons havde en hård kamp mod Philadelphia Eagles i søndags. Eagles var i stand til at følge med Falcons i det meste af kampen, men i sidste ende var Falcons gaver til en fodboldentusiast for meget at håndtere.

Eagles havde en hård tid med at stoppe Julio Jones, som var i stand til at fange 9 afleveringer på 141 yards og 2 touchdowns. Derudover var Matt Ryan i stand til at fuldføre 27 ud af sine 38 afleveringsforsøg og kastede i 300 yards og 3 touchdowns. Falcons var endelig i stand til at samle det hele i dette spil, og det var det, der gjorde, at de vandt.

Denver Broncos vs Los Angeles Chargers – Opsummering og højdepunkter

Los Angeles Chargers har taget føringen i NFL's AFC West-division med en sejr på 24-21 over Denver Broncos.

Dette var en tæt kamp, hvor LA førte det meste. Chargers var i stand til at score på deres første besiddelse af spillet og tilføjede endnu et touchdown sent i andet kvartal til en føring på 14-7 ved pausen.

Denver kom tilbage i tredje kvartal og scorede 17 ubesvarede point for at tage en føring på 21-14 ind i fjerde kvartal. LA svarede tilbage med et touchdown og fik et onside-spark for at forsegle det.

Green Bay Packers vs Chicago Bears – Opsummering og højdepunkter

Chicago Bears (1-1) var i stand til at vinde mod Green Bay Packers (0-2) søndag. Kampen var tæt, men Bears overvandt deres modstandere med en slutscore på 24-17.

Bears fik en langsom start i dette spil, da de gik ind i pausen nede med 10 point. De var i stand til at score to touchdowns i anden halvleg, hvilket hjalp dem med at sikre deres sejr. Jordan Howard og Tarik Cohen førte holdet med henholdsvis 76 og 61 yards. Howard havde også tre hasende touchdowns i dette spil.

Packers var ikke i stand til at komme meget i gang offensivt, men de formåede at score to touchdowns ud fra turnovers fra Mitch Trubisky og Mike Glennon. De havde også to sække på Trubisky

Registreringsnummer DK 374 077 39